Više

  U Orašju, Odžaku i Domaljevcu šetnje za ozdravljenje žena oboljelih od raka dojke

  Najčitanije

  Ovogodišnja trka/šetnja za ozdravljenje, posvećena ženama oboljelim od raka dojke u BiH, ali i 150 zemalja svijeta, zbog aktualne situacije s koronavirusom, neće biti organizirana kao do sada. Umjesto u Sarajevu, žene iz 20 bh udruženja, ovaj će projekt organizirati na simboličan način u svojim gradovima i sredinama.

  Udruga žena oboljelih od raka dojke „Narcisa ŽP“ Orašje, koja je dio ovoga projekta, događaj će obilježiti danas (25.09.) na prigodan način u Orašju, Domaljevcu i Odžaku, a u subotu će to učiniti i članice Udruge „Žene Orašja“, koje su njihova stalna potpora u toj humanoj priči. Pridružiti im se mogu i građani, individualnom šetnjom ili trčanjem, a s donacijom od 10 KM, osiguravaju besplatne mamografske preglede i pakete pomoći novooperiranim ženama. Trka/šetnja za ozdravljenje, ove će godine biti u on-line formatu na zajedničkoj platformi na kojoj će biti objavljena imena donatora i fotografije građana koji su podržali projekt.

  -Podržavam rad ove Udruge koja djeluje na županijskoj razini i na svoj način doprinosi borbi protiv raka dojke kroz edukacije i konkretno djelovanje. Ministarstvo zdravstva i socijalne politike pomaže kontinuirano rad Udruge „Narcisa“ i to ćemo nastaviti i nadalje, izjavio je ministar Damir Živković u povodu aktivnosti koje organizira udruga „Narcisa“ te u susret listopadu – mjesecu borbe protiv raka dojke.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti