Više

  U Vladi ŽP potpisan ugovori o sanaciji regionalnih cesta vrijedni 1.836.589,00 KM

  Najčitanije

  Ministar prometa, veza i zaštite okoliša Pero Radić upriličio je danas (16. 08.) potpisivanje ugovora u Vladi Županije Posavske u Orašju. Ugovori su potpisani sa predstavnicima izvođača radova “Eko prom d.o.o. Brčko” i „ Roading d.o.o. Gračanica“.
  Radi se o ugovorima kojima će biti izvršeni radovi saniranja dionica pet regionalnih cesta na području Grada Orašja i općina Odžak i Domaljevac Šamac u ukupnoj dužini od 9.350 m. Ukupna vrijednost radova sa PDV-om iznosi 1.836,589,00 KM.

  -Sredstva su osigurana iz transfera nižim razinama vlasti, županijama, općinama i gradovima preko Federalnog ministarstva prometa i komunikacija te iz proračuna Županije Posavske. Ovim projektima značajno ćemo unaprijediti prometnu infrastrukturu u Županiji Posavskoj, a time i sigurnost prometovanja svih sudionika. Ukoliko vremenski uvjeti dozvole radovi bi trebali krenuti za tjedan dana, a rok izvođenja radova je 30 dana. Detaljnije ćemo o svim dionicama pojasniti kada krenu radovi na terenu, izjavio je ministar Radić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti