Više

  Završen drugi upisni rok u srednjim školama u Županiji Posavskoj

  Najčitanije

  Drugi upisni rok za prve razrede u srednjim školama  Županije Posavske završio je  26.06.2017. Ukupno su upisana 262 učenika, od tog 149 u srednjim školama  u općini Orašje i 113 u Odžaku.

  U ŠC fra Martina Nedića u Orašju  u opću gimnaziju  upisano je  30 i u jezičnu 7 učenika,  te su podijeljeni u 2 odjela. Jedan odjel je opća gimnazija i broji 18 učenika, dok su u drugom odjelu učenici opće i jezične gimnazije i broji 19 učenika. Poslovno-pravne tehničare upisalo je  19 učenika dok je u ekonomske tehničare upisano 22 učenika.

  Elektrotehničare i poljoprivredne tehničare u Srednjoj strukovnoj školi Orašje u Orašju  upisalo je po 25 učenika. Odjel kuhara i konobara upisao  je 21 učenik  (13 za smjer kuhara i 8 za smjer konobara).

  U Srednju školu Pero Zečević u Odžaku ukupno je upisano 113 učenika. Opću gimnaziju upisalo je  20, a jezičnu gimnaziju 7 učenika, te čine jedan odjel. U odjel poslovno-pravni tehničara  upisano je  26 učenika, a u tekstilne tehničare i dizajnere upisana su 24 učenika.  Smjer bravar upisalo je 12, a automehaničar 13 učenika, te zajedno čine jedan odjel od 25 učenika. Smjer voćar i vinogradar  upisalo je  11 učenika.

  Ukoliko bude potrebno, treći upisni rok bit će održan u kolovozu, doznajemo od tajnika ministarstva prosvjete, znanosti kulture i športa dr.sc. Marka Nedića.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti