Više

  Javni pozivi Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja ŽP

  Najčitanije

  Sukladno programskim aktivnostima u 2023. godini, a na temelju točke II. Odluke Vlade Županije Posavske o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2023. godinu na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 3/23, 10/23 i 11/23) i na temelju točke II. Odluke Vlade Županije Posavske o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2023. godinu na poziciji Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 10/23), Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja objavljuje Javne pozive za korištenje sredstava na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga i Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

  Tekstove Javnih poziva možete preuzeti ovdje:

  Sastavni dio Javnih poziva su i sljedeći prilozi:

  Javni pozivi i prilozi mogu se preuzeti na službenoj stranici Vlade Županije Posavske. Isti će biti objavljeni na oglasnim i web stranicama:
  -općinskih uprava Domaljevac-Šamac, Odžak i Grada Orašje,
  -udrugama poduzetnika i obrtnika na području Županije Posavske.

  Sve informacije u vezi sa Javnim pozivima se mogu dobiti na telefone Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske: 031/762-706 i 031/717-081, te na mail:  gospodarstvo@zp.gov.ba

  Na Javne pozive možete se prijaviti zaključno sa 25.9.2023. godine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti