Više

  MUP ŽP: Potpisivanje memoranduma o razumijevanju

  Najčitanije

  Memorandum o razumijevanju između MUP-a Županije Posavske kojeg je zastupao Ravnatelj policije Miroslav Živković i NPA-a (Norveške narodne pomoći) koju je zastupala Ravnateljica za BiH Valerie Warmington potpisan je 20. studenog 2023. godine u prostorijama Norveške narodne pomoći u Sarajevu. Potpisivanjem memoranduma obilježen je značajan trenutak za projekt označavanja, etiketiranja i registracije malog oružja i lakog naoružanja (SALW-a).
  Memorandum o razumijevanju učvrstio je predanost MUP-a Županije Posavske prema provedbi vitalnih inicijativa za kontrolu oružja i unaprjeđenje sigurnosti. Suradnja između MUP-a Županije Posavske i NPA označava zajednički napor u rješavanju izazova u vezi sa širenjem SALW-a, promičući sigurnije okruženje unutar Županije Posavske, BiH i šire.
  Zajednički projekt označavanja, etiketiranja i registracije SALW-a namijenjen je jačanju sigurnosnih mjera, pridonoseći pri tome značajnoj regionalnoj stabilnosti i miru, ističući zajedničku predanost uspješnoj provedbi projekta, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti