Više

  Obavijest o javnoj raspravi na Nacrt Prostornog plana Županije Posavske za razdoblje 2019.–2039. u Orašju

  Najčitanije

  Ovim javnim oglasom, Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja izvješćuje zainteresiranu javnost, pučanstvo, pravne i fizičke osobe, javna tijela uprave, javna poduzeća, javne ustanove i sve ostale subjekte sa područja općine Orašje, da će se dana 15.02.2022. godine (utorak) održati javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Županije Posavske za razdoblje 2019.–2039. godina.

  JAVNA RASPRAVA ĆE SE ODRŽATI U KINO DVORANI CENTRA ZA KULTURU U ORAŠJU SA POČETKOM U 11º° SATI.

  Nacrt plana je Zaključkom Skupštine Županije Posavske, broj: 01-45-94-3/21 od 14.12.2021. godine), upućen u javnu raspravu i javni uvid. Grafika i tekstualni dio Nacrta plana se može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Vlade Županije Posavske, www.zupanijaposavska.ba. u sekciji Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja.

  Javni uvid je službeno počeo 05.01.2022. godine i trajat će do 06.04.2022. godine, svakog radnog dana od 9°º sati do 15º° sati na sljedećim lokacijama:
  a) u općini Orašje, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Orašje,
  b) u općini Odžak, mjesto izlaganja Centar za kulturu i
  c) u općini Domaljevac-Šamac, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Domaljevac-Šamac

  Na lokaciji izloženog grafičkog i tekstualnog dijela Nacrta Plana, u sve tri općine Županije Posavske, dostupna je Knjiga sa numeriranim stranicama, u koju se mogu upisati očitovanja, primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Plana.

  Poziva se zainteresirana javnost da sudjeluje u javnoj raspravi, kako bi svojim prijedlozima doprinijeli izradi što kvalitetnijeg Prostornog plana Županije Posavske.

  M I N I S T A R
  Dragutin Živković, dipl.ing.stroj.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti