Više

  Pregled sigurnosnih događaja za period 14.08.-20.08.2023. godine

  Najčitanije

  Tijekom proteklog tjedna na području nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Posavske evidentirani su sljedeći događaji:

  KRIMINALITET

  Evidentirano je osam prijava počinjenja kaznenih djela.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 09,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je M.O. rođen 1968. godine, nastanjen u Tolisi prijavio da je u proteklih mjesec dana iz njegove obiteljske kuće iz ormara za oružje nepoznata osoba ili više njih otuđila 8 komada raznih pištolja. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave i osigurala mjesto događaja do dolaska dežurnih kriminalističkih istražitelja i tehničara koji su izvršili očevid zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Krađa”.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 13,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je muškarac prijavio da ima problema sa svojom bivšom suprugom koja ga konstantno vrijeđa, uznemirava, naziva ga pogrdnim imenima i prijeti mu iz čega proizlaze osnovi sumnje u počinjenje KD „Nasilje u obitelji“. O događaju je upoznat dežurni istražitelj kriminalističke policije PU Orašje koji će poduzeti mjere i radnje u skladu sa Zakonom.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 14,15 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom je D.V. rođena 1986. godine, nastanjena u Domaljevcu prijavljuje svoga oca Ž.Đ. rođen 1964. godine, nastanjen u Županji da isti ne želi vratiti 51 mali dukat koji su vlasništvo prijaviteljice, a koji je imenovana ostavila na čuvanje svojem ocu nakon svoje svadbe čime postoje osnovi sumnje u počinjenje KD „Krađa“ i „Utaja“. Nadalje imenovana je prijavila oca i da mu je 2013. godine dala predujam u iznosu od 4000 eura za kupovinu kuće u Domaljevcu te je 2014 godine nakon poplava uložila dodatnih 20000 KM u obnovu kuće i sada kada je htjela da isplati ostatak novca po ranijem dogovoru i da naprave kupoprodajni ugovor, prijavljeni više ne želi prodati kuću niti vratiti novac čime postoje osnovi sumnje u počinjenje KD „Prijevara“. O prijavi je upoznat dežurni kriminalistički istražitelj koji će poduzeti daljnje mjere i radnje u skladu sa Zakonom.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 16,20 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je L.M. rođen 2000. godine, nastanjen u Kostrču prijavio da je od 19,00 sati 13.08.2023 godine do 07,00 sati 14.08.2023 godine nepoznata osoba ili više njih podesnim predmetom načinila oštećenja na osobno vozilu vlasništvo njegovog oca. Po prijavi su postupili dežurni kriminalistički istražitelj i tehničara koji su izvršili očevid zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Oštećenje tuđe stvari“ te će poduzeti i druge mjere i radnje predviđene zakonom.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 19,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je A.J. rođena 2002. godine, nastanjen u Orašju prijavila da je 30.07.2023 godine u diskoteci S-Club u Ugljari došlo do naguravanja između prijaviteljice i I.Dž. rođen 1996. godine, nastanjen u Donjoj Mahali uslijed čega je imenovana zadobila lake tjelesne ozljede konstatirane od strane dežurnog liječnika DZ Orašje. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja će zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Laka tjelesna ozljeda“ poduzeti mjere i radnje predviđene zakonom.

  Dana 15. kolovoza 2023. godine oko 04,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom je E.N. rođen 1991. godine, nastanjen u Orašju prijavio da ga je ispred pekara Zlatna skela u Orašju tjelesno napao nepoznati muškarac koji se potom udaljio s mjesta događaja osobnim vozilom austrijskih registarskih oznaka, uslijed čega je imenovani zadobio lake tjelesne ozljede s mogućnošću prelaska u teške konstatirane od strane dežurnog liječnika DZ Orašje. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja će zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Laka tjelesna ozljeda“ poduzeti mjere i radnje predviđene zakonom.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 00,54 sati patrola prometne policije i istražitelj kriminalističke policije PU Orašje su u Orašju u neposrednoj blizini benzinske crpke AGS izvršili kontrolu i pregled osobnog vozila u kojem su se nalazili vozač S.B. rođen 2003. godine i suvozač J.Đ. rođen 2002. godine obojica nastanjeni u Donjoj Mahali gdje je pregledom vozila pronađena pvc vrećica sa sadržajem zelene biljne mase koja izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“ S.B. je uhićen i smješten u prostorije za smještaj uhićenih osoba u PU Orašje te će biti provedeno kriminalističko istraživanje. O događaju je upoznat nadležni tužitelj. Istog dana u vremenu od 14,50 do 15,05 sati temeljem naloga suca Općinskog suda u Orašju je izvršena pretraga osobnog vozila vlasništvo uhićenog.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 01,30 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom je prijavljena vika i galama u obiteljskoj kući u Grebnicama. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja potvrdila navode prijave i utvrdila da je došlo do fizičkog obračuna između dva brata koji su zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje KD „Nasilje u obitelji“ uhićeni i smješteni u prostorije za smještaj uhićenih osoba u PU Orašje. Imenovanim je ukazana liječnička pomoć gdje je dežurni liječnik DZ Orašje, kod jednog brata konstatirao teške, a kod drugog lake tjelesne ozljede. O događaju je upoznat dežurni kriminalistički istražitelj koji će poduzeti daljnje mjere i radnje.

  JAVNI RED I MIR

  Zabilježene su tri prijave narušavanja javnog reda i mira.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 22,15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno puštanje preglasne glazbe u Gornjoj Dubici na vikendici vlasništvo M.S. rođen 1962. godine, nastanjen u G. Dubici. Na mjesto događaja je upućena patrolna ophodnja koja je potvrdila navode prijave te će protiv M.S. biti proveden prekršajni postupak u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 14,20 sati u službenim prostorijama PU Orašje je S.B. rođen 2003. godine, nastanjen u Donjoj Mahali je narušio javni red i mir vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika prilikom poduzimanja službenih radnji. Imenovanom je uručen prekršajni nalog u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 22,35 sati M.A. rođen 2000. godine, nastanjena u mjestu Modrički Lug, općina Vukosavlje je u Odžaku na Trgu Povratka narušio javni red i mir stvaranjem nepotrebne buke radom motornog vozila. Protiv imenovanog će biti proveden prekršajni postupak u skladu sa Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Županije Posavske.

  PROMET

  Evidentirano je 12 prijava prometnih nezgoda.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 11,50 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na parking prostoru TC Maxi u II ulici u Orašju. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da su u nezgodi sudjelovali J.M. iz Tolise i S.S.R. nastanjen u SR Njemačkoj koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 17,05 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u mjestu Trnjak, općina Odžak. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Odžak koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je u nezgodi sudjelovao Š.A. nastanjen u SR Njemačkoj koji je upravljajući motociklom ostvario kontakt sa srnom. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba te je o događaju upoznat nadležni lovočuvar.

  Dana 15. kolovoza 2023. godine oko 14,10 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju na GP Orašje. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da su u nezgodi sudjelovali M.P. iz Bijeljine i Š.K. iz Brčkog koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

  Dana 15. kolovoza 2023. godine oko 21,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju u 36. Ulici i u kojoj su sudjelovali LJ.N. nastanjena u SR Njemačkoj i Z.J. iz Vidovica koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 06,16 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Ugljari. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom ostvario kontakt s parkiranim osobnim vozilom vlasništvo K.M. iz Ugljare. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 11,00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Potočanima i u kojoj su sudjelovali J.R.J. nastanjena u SR Njemačkoj i M.G. iz Jošave koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 15,40 sati PS Odžak je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila na magistralnoj cesti M 14.2 na izlazu iz Odžaka prema Modriči. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Odžak koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da su u nezgodi sudjelovali N.P. iz Odžaka i M.I. iz Zagreba koje su u trenutku nezgode upravljale osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

  Dana 18. kolovoza 2023. godine oko 16,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju na parking prostoru TC City centar IN i u kojoj su sudjelovali J.F. nastanjena u Beču i Z.M. iz Vidovica koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 05,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Draganovcima. Po prijavi su postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da je u nezgodi sudjelovao M.L. iz Kopanica koji je u trenutku nezgode upravljao osobnim vozilom. U nezgodi je imenovani zadobio teške tjelesne ozljede konstatirane od strane dežurnog liječnika ŽB Orašje te je nastupila materijalna šteta.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 13,18 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju u neposrednoj blizini benzinske crpke AGS i u kojoj su sudjelovali F.I. i D.H. oboje nastanjeni u Beču koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 19,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Orašju na parking prostoru TC City centar IN i u kojoj su sudjelovali S.R. iz Bijeljine i K.S. iz Modriče koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 20. kolovoza 2023. godine oko 20,43 sati PS Orašje je zaprimila prijavu prometne nezgode koja se dogodila u Lepnicama na magistralnoj Cesti M 1.8 i u kojoj su sudjelovali A.A. nastanjen u Rijeci i M.M. iz Vidovica koji su u trenutku nezgode upravljali osobnim vozilima. U nezgodi je nastupila materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba u kojoj su sudionici razmijenili osobne podatke i popunili obrazac Europskog izvješća o prometnoj nezgodi, te im je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Tijekom proteklog tjedna policijski službenici su kontrolirali 490 vozila i vozača. Uručili su 146 prekršajnih naloga, 90 obavijesti o učinjenom prekršaju zbog ne opuštenog parkiranja te su podnijeli 3 zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. Iz prometa su isključili 6 vozila i 5 vozača od kojih su jednog zbog odbijanja alkotesta zadržali u prostorijama za zadržavanje.

  OSTALI DOGAĐAJI

  Zabilježena je 28 prijava ostalih događaja.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 08,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom I.Dž. iz Orašja prijavljuje nestanak sina S.Dž. Po prijavi je postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku te je imenovani S.Dž. pronađen.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 10,35 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom N.B. nastanjena u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 13,40 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom S.B. iz Vojskove prijavljuje nesuglasice s V.A. iz Odžaka. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 14,15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom J.M. iz Orašja prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 14,40 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom D.N. iz Osijeka prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala u noći 13./14.08.2023 godine dok je vozilo bilo parkirano na parking prostru diskoteke S-Club u Ugljari. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 18,15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom I.R. nastanjen u Austriji prijavljuje nesuglasice s I.M. iz Gornjeg Svilaja. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku te su I.M. upozorili zbog ne primjerenog ponašanja.

  Dana 14. kolovoza 2023. godine oko 23,15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom I.G. iz Dugih Njiva prijavljuje da P.G. pušta preglasnu glazbu u svojoj kući. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 01,05 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da M.R. iz Vrbovačkog Lipika galami u lokalu Hype u Odžaku. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 10,45 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Z.D. iz Domaljevca prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 15,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom P.A. iz Oštre Luke prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 15,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom D.M. iz Oštre Luke prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 18,15 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom E.D. prijavljuje nesuglasice sa susjedom I.S. iz Odžaka. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je I.S. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 16. kolovoza 2023. godine oko 20,55 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom A.Č. prijavljuje da ima problema s N.M. iz Odžaka. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je N.M. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 08,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom M.R. iz Novog Grada prijavljuje nesuglasice sa M.R. iz Novog Grada. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je M.R. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 09,50 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom Đ.J. nastanjen u Švicarskoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 10,30 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom I.U. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 14,20 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom D.P. iz Odžaka prijavljuje verbalni sukob sa L.H. iz Odžaka. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je L.H. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 15,20 sati PS Domaljevac-Šamac je zaprimila prijavu kojom K.B. nastanjen u SR Njemačkoj prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala 04.08.2023 godine uslijed olujnog nevremena. Imenovanom je izdana Potvrda o prijavi događaja.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 16,00 sati policijski službenici PS Orašje su postupajući po Zakonu o oružju i streljivu Županije Posavske privremeno oduzeli lovačko naoružanje i pripadajuće streljivo od M.O. rođen 1975. godine, nastanjen u Tolisi, njegove kćerke A.O. i njegovog oca L.O. te su imenovanom M.O. uručili prekršajni nalog u skladu sa Zakonom o oružju i streljivu Županije Posavske.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 18,50 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom M.S. iz Gornje Dubice prijavljuje da ima problema sa susjedom I.T. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 17. kolovoza 2023. godine oko 21,15 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom A.K. iz Oštre Luke prijavljuje oštećenje na njegovom osobnom vozilu koja su nastala tijekom večeri dok se vozilo nalazilo parkirano ispred TC City centar IN. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Dana 18. kolovoza 2023. godine oko 12,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom M.K. prijavljuje da njegov susjed M.J. u Novom Selu koristi pirotehnička sredstva. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 18. kolovoza 2023. godine oko 21,30 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da u Odžaku u ulici Proleterska gori kuća vlasništvo N.P. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku te su obaviješteni službenici PVP Odžak i Elektroprivrede HZHB.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 13,35 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da na auto cesti A1 u blizini naplatne postaje gori osobno vozilo vlasništvo H.J.A. nastanjen u Švicarskoj. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku te su obaviješteni službenici PVP Odžak.

  Dana 19. kolovoza 2023. godine oko 13,45 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je dežurni policijski službenik PS Modriča prijavio da je u DZ Modriča zaprimljen A.H. nastanjen u M. Lugu, općina Vukosavlje koji je zadobio lake tjelesne ozljede istog dana oko 09,00 sati za vrijeme dok je radio u poduzeću Strolit u Odžaku. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 20. kolovoza 2023. godine oko 10,25 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom ribolovni čuvar LU Šaran iz Orašja I.K. prijavljuje da je zajedno s L.O. u Tolisi na lokaciji Zasjede zatekao E.I. iz Tuzle kako peca te da sa istim imaju problema. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je upozorila imenovane zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 20. kolovoza 2023. godine oko 11,00 sati PS Odžak je zaprimila prijavu kojom je prijavljeno da E.Č. ima problema sa svojim bivšim suprugom A.S. Po prijavi postupila patrolna ophodnja koja je A.S. upozorila zbog ne primjerenog ponašanja te je o postupanju sastavila službenu zabilješku.

  Dana 20. kolovoza 2023. godine oko 20,00 sati PS Orašje je zaprimila prijavu kojom S.K. iz Tolise prijavljuje oštećenje na njezinom osobnom vozilu koja su nastala tijekom večeri dok se vozilo nalazilo parkirano. Po prijavi postupili službenici prometne policije PU Orašje koji su fotografirali oštećenje te su o postupanju sastavili službenu zabilješku.

  Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna legitimirali 9 nepoznatih osoba te su izvršili 12 osiguranja javnih okupljanja te po 1 asistenciju djelatnicima Doma zdravlja Odžak i Županijske bolnice Orašje.

  Na koncu tijekom analiziranog perioda zaprimljena je 51 prijava sigurnosnih događaja.

  GLASNOGOVORNIK
  Zdenko Ćubel

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti