Više

  Zasjedala Vlada Županije Posavske

  Najčitanije

  Vlada Županije Posavske je pod predsjedanjem Marijana Klaića održala 42. sjednicu na kojoj je, uz ostalo, razmatrala Mišljenje o Predmetu Zakona o pravima razvojačenih branitelja i odlučila ga proslijediti u Skupštinu Županije Posavske na daljnji postupak.

  Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o davanju suglasnosti Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske za provođenje postupka javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji kanala „Bukovica I“ od km 5+387,65 do km 7+738,75. Izvođenje radova podrazumijeva iskolčavanje trase kanala, sječu raslinja i drveća, strojni iskop kanala, zamjenu nefunkcionalnih cijevnih propusta i dr.. Procijenjena vrijednost javne nabave je 38.000,00 KM.

  Vlada je donijela Oluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračun Županije Posavske za 2016. godinu na ime realizacije športskih programa i aktivnosti ( organiziranje sportskih natjecanja, manifestacija i obnova sportskih objekata). Tom se Odlukom iz Proračuna ŽP za te namjene odobrava ukupan iznos od 15.000,00 KM.

  Vlada Županije Posavske donijela je Zaključak o neradnom danu na području Županije Posavske. Povodom blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza 2016.godine  (ponedjeljak) je neradni dan na području Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti