OŠ iz Odžaka prva na međuentitetskom natjecanju “Sigurno u prometu“

Najčitanije

U subotu, 2. lipnja, u Livnu je održano 21. međuentitetsko natjecanje „Sigurno u prometu 2018.“. Organizator natjecanja bio je Auto moto Savez u Bosni i Hercegovini AMSuBiH, a domaćin Auto moto klub Livno.

Prometno-obrazovna i natjecateljska akcija sastojala se iz dva djela – ispita poznavanja prometnih pravila i propisa i praktičnoga djela spretnosti vožnje bicikla. Na natjecanju je sudjelovalo 11 škola iz cijele Federacije BiH, a učenici su pokazali zavidno znanje.
Nakon zbrajanja bodova teorijskoga i praktičnoga dijela, zbog jednakoga broja bodova u kategoriji dječaka (4 dječaka) uslijedilo je pripetavanje u sporoj vožnji „puž vožnji“.
Po završetku natjecanja predsjednik Auto moto Saveza Ivan Šimunović pozdravio je sve nazočne učenike, nastavnike i goste, te zahvalio svima koji su sudjelovali i doprinijeli da se ovo natjecanje održi.

Prigodnim riječima obratila se i gospođa Borjana Krišto dopredsjedateljica ZD PS BiH koja izrazila zadovoljstvo što je mogla nazočiti ovom natjecanju, zahvalila je svim učenicima osnovne škole, nastavnicima koji su pripremali djecu, a organizatoru na dobroj organizaciji natjecanja.

Rezultati međuentitetskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“
Djevojčice:
Anđela Jazvić – OŠ Vladimira Nazora – Odžak
Lana Zmaić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
Dora Brašnić – OŠ Orašje – Orašje
Dječaci:
Marko Begić – OŠ Ivana Mažuranića – Posušje
Leonardo Dominković – OŠ Orašje – Orašje
Enis Zolotić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
Poredak škola:
OŠ Vladimira Nazora – Odžak
OŠ Orašje – Orašje
OŠ Ivana Mažuranića – Šujica

Ove tri škole predstavljati će Auto moto Savez na Entiteskom natjecanju u koje će se održati 9.6.2018. godine u Modriči.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti