Više

  OŠ iz Odžaka prva na međuentitetskom natjecanju “Sigurno u prometu“

  Najčitanije

  U subotu, 2. lipnja, u Livnu je održano 21. međuentitetsko natjecanje „Sigurno u prometu 2018.“. Organizator natjecanja bio je Auto moto Savez u Bosni i Hercegovini AMSuBiH, a domaćin Auto moto klub Livno.

  Prometno-obrazovna i natjecateljska akcija sastojala se iz dva djela – ispita poznavanja prometnih pravila i propisa i praktičnoga djela spretnosti vožnje bicikla. Na natjecanju je sudjelovalo 11 škola iz cijele Federacije BiH, a učenici su pokazali zavidno znanje.
  Nakon zbrajanja bodova teorijskoga i praktičnoga dijela, zbog jednakoga broja bodova u kategoriji dječaka (4 dječaka) uslijedilo je pripetavanje u sporoj vožnji „puž vožnji“.
  Po završetku natjecanja predsjednik Auto moto Saveza Ivan Šimunović pozdravio je sve nazočne učenike, nastavnike i goste, te zahvalio svima koji su sudjelovali i doprinijeli da se ovo natjecanje održi.

  Prigodnim riječima obratila se i gospođa Borjana Krišto dopredsjedateljica ZD PS BiH koja izrazila zadovoljstvo što je mogla nazočiti ovom natjecanju, zahvalila je svim učenicima osnovne škole, nastavnicima koji su pripremali djecu, a organizatoru na dobroj organizaciji natjecanja.

  Rezultati međuentitetskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“
  Djevojčice:
  Anđela Jazvić – OŠ Vladimira Nazora – Odžak
  Lana Zmaić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
  Dora Brašnić – OŠ Orašje – Orašje
  Dječaci:
  Marko Begić – OŠ Ivana Mažuranića – Posušje
  Leonardo Dominković – OŠ Orašje – Orašje
  Enis Zolotić- OŠ Vladimira Nazora – Odžak
  Poredak škola:
  OŠ Vladimira Nazora – Odžak
  OŠ Orašje – Orašje
  OŠ Ivana Mažuranića – Šujica

  Ove tri škole predstavljati će Auto moto Savez na Entiteskom natjecanju u koje će se održati 9.6.2018. godine u Modriči.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti