Više

  28. obljetnica utemeljenja HVO-a

  Najčitanije

  Poštujući sve mjere kriznih stožera Županije Posavske zbog pandemije koronavirusa, Ministarstvo branitelja u Vladi ŽP sa predstavnicima Udruga proisteklih iz Domovinskog rata danas 8. travnja u Orašju obilježili su obljetnicu osnivanja HVO-a. Tim su povodom izaslanstva među kojima je bio i ministar branitelja u Vladi ŽP Marijan Kopić, zapalili svijeće ispred Spomen obilježja u Orašju.

  -Paleći svijeće i skrušenom molitvom ispred Spomen obilježja svim poginulim, nestalim i umrlim braniteljima HVO-a prisjećamo se teških vremena u Domovinskom ratu i obrane hrvatski prostora. Naše su misli upućeno osobito najhrabrijim vitezovima Posavine koji su u obranu i današnju slobodu ugradili svoje živote, a mnogi su dali i dijelove svojega tijela kako bi hrvatski narod živio slobodno i sretno u svojoj Domovini.
  Moja poruka je svima nama pošto smo ušli u Veliki tjedan molitve, da u krugu svojih obitelji u našim domovima sjetimo se svih naših poginulih i nestalih i umrlih branitelja, kao i svih bolesnih jer nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti njihovu najveću žrtvu.
  Ovom prigodom, svim braniteljima, obiteljima poginulih branitelja, i njihovim obiteljima čestitam 28. obljetnicu utemeljenja HVO-a, kao i nadolazeći blagdan Uskrs da ga provedemo u ljubavi miru i zdravlju u krugu svojih najmilijih, izjavio je ministar branitelja u Vladi Županije Posavske Marijan Kopić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti