Više

    O temama gospodarstva u Vladi Županije Posavske

    Najčitanije

    U zgradi Vlade Županije Posavske u Orašju danas (23.10) održan je sastanak u organizaciji ministra gospodasrtva, rada i prostornog uređenja Dragutina Živkovića na temu analize stanje gaspodasrtva Županije Posavske s posebnim osvrtom na tokove u 2020. godini te sektor izvoza.

    Sastanku su uz predsjednika Vlade Županije Posavske Đuru Topića bili nazočni i tajnik ministarstva energije, rudarstva i industrije Stipo Buljan, predstavnik Gospodarske komore Federacije BiH Almin Mališević, predsjednik Gospodarske komore Županije Posavske Zvonko Mišković, direktor Razvoje banke poslovnica Orašje Ivo Vincetić, direktor Centra za poduzetništvo općine Orašje Miroslav Maroš i predsjednici udruga poduzetnika na području Županije Posavske.

    Predsjednik Vlade Topić pozdravio je nazočne na stanku dok je ministar Živković prezentirao gospodarstvo na području Županije Posavske, sa posebnim osvrtom na tokove u 2020. godini, te sektor izvoza.

    Stipo Buljan, tajnik ministarstva energije, rudarstva i industrije, predstavio je interventne mjere Vlade Federacije BiH s posebnim osvrtom Ministarstva energije, rudarstva i industrije kao i potpore ugroženim sektorima u okolnostima pandemije COVID-19.

    Skupu se obratio uz ostale i predstavnik Gospodarske komore Federacije BiH Almin Mališević (voditelj Sektora za industriju i usluge), nakon čega je vođen razgovor na gospodarske teme.

    Nakon sastanka u Vladi ŽP sudionici skupa obišli su poduzeća: TEMAX BH d.o.o. Orašje, COPROTEC d.o.o. Orašje, BRAĆA BENKOVIĆ d.o.o. Orašje i DIMTEC d.o.o. Orašje, ST COMPANY d.o.o. Ada, Odžak, PEPLAST d.o.o. Odžak, PIMS ELEKTROOPREMA  d.o.o. Odžak i SEJDIĆ COMMERCE d.o.o. Odžak.

    spot_img
    spot_img

    Posljednje obavijesti