Više

  Akcija „Cer“

  Najčitanije

  Dana 24.09.2019. godine pripadnici policije MUP-a Županije Posavske su skupa s pripadnicima policije Brčko Distrikta, Državne agencije za istrage i zaštitu, kriminalističkim istražiteljima MUP-a TK-a, po naredbama Osnovnog suda Brčko Distrikta BiH, započeli realizaciju akcije kodnog naziva „CER“.

  Nakon provedenih istražnih radnji pod nadzorom Tužilaštva Brčko Distrikta akcija je usmjerena na 23 lica, a radi prikupljanja dokaza i suzbijanja kaznenih djela iz oblasti prometa opojnih sredstava i naoružanja.

  U toku je više od 80 pretresa, lica, objekata i vozila na više od 30 lokacija s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokazi u daljim kaznenim postupcima po ovoj akciji.

  U provedenim pretresima do sada je pronađena veća količina sredstava koja svojim izgledom podsjećaju na razna opojna sredstva, novca i naoružanja.

  Više informacija o provedenoj akciji biti će priopćeno tijekom konferencije za tisak koja će biti organizirana tijekom sutrašnjeg dana od strane rukovoditelja akcije, navodi se u priopćenju MUP-a ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti