Više

  Božićno-novogodišnji susreti

  Najčitanije

  U prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić upriličio je svečano primanje u hotelu Navis u Orašju za predstavnike javnog, političkog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog života, te udruga i institucija s područja Županije Posavske.
  U prigodnom obraćanju uzvanicima, predsjednik Klaić je uputio iskrene čestitke u povodu blagdana. Izrazio je zadovoljstvo susretom, te u kraćem govoru podsjetio na događaje, projekte i poslove koje su obilježili godinu na izmaku.

  –Proračun je stabilan sa tendencijom rasta, a financijska stabilnost Proračuna omogućava nam da radimo na projektima iz svih značajnih segmenata za naše područje, od poljoprivrede, gospodarstva, zdravstva, iz resora branitelja, školstva i drugih oblasti, životnih projekata kojima nastojimo podići kvalitetu življena na ovom našem posavskom području, naglasio je u svojem obraćanju premijer Klaić. Podsjetio je na brojne izazove u 2017. godini na kojima je bila angažirana Vlada ŽP, te izrazio optimistična očekivanja od Nove 2018.g. godine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti