Više

  Čestitka Ministra prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske povodom Svjetskog dana učitelja

  Najčitanije

  U povodu 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Drago Kopić, u svoje osobno i u ime Vlade Županije Posavske, uputio je čestitku u kojoj stoji:

   

  Svjetski dan učitelja obilježavamo svake godine 5. listopada. To je prigoda da se prisjetimo koliko je učiteljski poziv bitan u našem društvu, koliko je sjajan i uzbudljiv, ali i težak i odgovoran.

  Poštovani prosvjetni djelatnici, znamo da je znanje moć, a učenje svjetlost. Moć i svjetlost su u Vašim rukama istoga je vrlo bitno da nastavite prenositi svjetlost, kvalitetno i nesebično poučavati mlade ljude, usmjeravati ih na životnim putovima kako bi bili graditelji sretnih domova i naprednih društvenih zajednica.

  U svoje osobno ime i u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, želim Vam čestitati Svjetski dan učitelja i izraziti zahvalnost i poštovanje za Vaš predan rad, trud i strpljenje u odgoju i obrazovanju mladih generacija.

  S osobitim poštovanjem pozdravljam učitelje koji su svoj radni vijek posvetili ovom plemenitom pozivu i otišli u zasluženu mirovinu. Oni su najponosniji na mnogobrojne generacije učenika koji su postali dobri, vrijedni i pošteni ljudi te ih pozovimo da zajedno proslavimo ovaj Dan.

  Ministar
  Drago Kopić, dipl.iur.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti