Više

  Čestitka povodom početka nove školske godine

  Najčitanije

  Dragi učenici, roditelji, prosvjetni djelatnici i svi bez kojih bi obrazovanje bilo nezamislivo, nadam se da se radujete novoj školskoj godini u kojoj vas očekuju novi izazovi, koji će zahtijevati velik trud i predanost, no ne sumnjamo da ćete ih s lakoćom, kao i dosad, uspješno svladavati.
  Neka vam razumijevanje, ljubav, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i težnja za novim spoznajama bude vodilja u predstojećim danima.

  Budućnost svakog društva leži u stvaranju što boljeg obrazovnog sustava i uvjeta za učinkovito školstvo za što se iz godine u godinu i borimo.
  Vodeći se divnom mišlju da na mladima svijet ostaje, dragi odrasli, budimo im svakodnevni primjeri i naučimo ih pravim vrijednostima jer koliko god je bitno naše obrazovanje, veliku važnost ima i odgoj. Svi zajedno trebamo stvoriti školsko okruženje u kojem je ljubaznost jezik kojim se izražavamo, a poštovanje prema svakom pojedincu temelj zajednice. Jedino ćemo tako stvoriti društvo bez nasilja, u kojem će svi biti podrška jedni drugima.

  Neka vam ovaj rujan i nova školska godina baš kao pravi početak svima donese bolje sutra.

  Želim vam sretan i uspješan početak nove školske 2023./2024. godine.

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske
  Ana Andrić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti