Više

  Čestitka povodom početka nove školske godine

  Najčitanije

  Dragi učenici, roditelji, prosvjetni djelatnici, pred vama je još jedna školska godina puna izazova i napornog rada na stjecanju i prenošenju znanja i vještina. Sve te izazove s kojima će se svaki pojedini učenik sresti želim pretočiti u ono što je u konačnici naš zajednički cilj, a to je društvo odgojenih i obrazovanih mladih ljudi.
  Neka vama učenicima dobrota, prijateljstvo i uvažavanje drugih učenika, ali i vaših nastavnika bude jednako važno kao i usvajanje znanja iz nastavnih predmeta. Posebnu pažnju posvećujem našim prvašićima uz želju da im prvi dani u školskim klupama postanu predivne životne uspomene.
  Cijenjeni roditelji, vi predstavljate nezamjenjiv čimbenik u razvoju vaše djece. Budite partneri školama jer će se samo vašom suradnjom sa školom uspjeti poticajno djelovati na razvoj svih učeničkih potencijala i skrbiti o njihovim specifičnostima.
  Svim odgojno-obrazovnim djelatnicima želim sretan i uspješan rad u novoj školskoj godini. Imate iznimno važnu ulogu u životu svakog učenika jer je škola za učenika mjesto življenja, ne samo poučavanja. Prenesite znanja svojim učenicima, a svojim primjerom budite i ostanite uzor na njihovom životnom putu.

  Želim vam svima sretnu i uspješnu školsku 2022./2023. godinu.

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta
  Ana Andrić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti