Više

  Čestitka za početak nove školske godine

  Najčitanije

  Dragi učenici, roditelji, prosvjetni djelatnici i svi bez kojih bi obrazovanje bilo nezamislivo, nadam se da se radujete novoj školskoj godini u, doduše, pomalo neobičnim okolnostima na koje smo se zadnjih nekoliko mjeseci bili primorani naviknuti, ali ipak novoj školskoj godini punoj nade i volje za stjecanje novih i utvrđivanje ranije stečenih znanja.

  Mnogi izazovi koji su pred vama zahtijevat će velik trud i predanost, no ne sumnjamo da ćete ih s lakoćom, kao i dosad, uspješno svladavati.

  Ipak, ova nam je školska godina svima novi veliki izazov, ispit za našu odgovornost i ponašanje te izazov za svakog dionika u kompleksnom lancu zvanom obrazovni proces.

  Želim pohvaliti sve one koji su, pridržavajući se nužnih propisanih epidemioloških mjera, prilagođavajući se brojnim novim pravilima i učeći to, u posljednje vrijeme često spominjemo novo normalno ponašanje, ipak spremni uploviti u novu školsku godinu hrabro i s osmijehom.

  Neka i dalje ostane tako jer napredovati možemo samo čuvajući jedni druge i međusobno pomažući jedni drugima.

  Vodeći se divnom mišlju da na mladima svijet ostaje, dragi odrasli, budimo im svakodnevni primjeri i naučimo ih pravim vrijednostima jer koliko god je bitno naše obrazovanje, složit ćete se, veliku važnost nosi i odgoj.

  Neka vam ovaj rujan i nova školska godina baš kao pravi početak svima donese bolje sutra. Čestitam vam početak školske 2020./2021. godine.

  Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske Ana Andrić

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti