Više

  Čestitka za svjetski Dan učitelja

  Najčitanije

  U povodu 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić, u svoje osobno i u ime Vlade Županije Posavske, uputio je čestitku u kojoj stoji:

  Dragi naši učitelji, nastavnici, profesori i odgajatelji,      

        Povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, želim Vam u ime Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa  Županije Posavske i u svoje osobno ime uputiti iskrene čestitke i poželjeti Vam puno uspjeha i zadovoljstva u Vašem plemenitom zvanju. Ovaj dan, koji se slavi u više od 100 zemalja svijeta, proglasio je UNESCO 1994. u spomen na 5. Listopad 1966. godine kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja.

  Zahtjevi koji se danas postavljaju pred učitelje, nastavnike i ravnatelje su veliki i potrebno je puno entuzijazma i ljubavi za taj rad, kako bi što uspješnije obavljali svoj plemenit i nadasve odgovoran poziv. Vaša uloga u našem društvu od iznimnog je značaja, jer naša djeca u kojima je budućnost, od Vas dobivaju potrebna znanja kako bi ih sutra pretočili u za bolje sutra svih nas .

  Čestitam Vam Vaš dan i želim još puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja u radu.

   

                                                                                                Ministar

                                                                                                Mario Pejić, prof.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti