Više

  Čestitke predsjednika Vlade ŽP Klaića i ministra Pejića za Svjetski dan učitelja

  Najčitanije

  U povodu 5. listopada, Svjetskog dana učitelja, predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić i resorni ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić, u svoje osobno i u ime Vlade Županije Posavske uputili su čestitku svim prosvjetnim djelatnicima Županije Posavske.

   

  Poštovani prosvjetni djelatnici,

  -Čestitam Vam Svjetski dan učitelja i ističem Vašu značajnu ulogu u društvu kao važan segment i temelj budućnosti. Djeca su naša budućnost i zato izražavam poštovanje za sve što činite kako biste im  prenijeli neophodna znanja. Nakon poplavne godine u kojoj je preko 70 % Županije bilo pod vodom, uspjeli smo obnoviti školske objekte zahvaljujući  prijateljima Posavine kojima i ovom prilikom zahvaljujem. Time smo stvorili osnovne uvjete za nesmetano odvijanje nastave u ovoj školskoj godini. Svjestan sam i da Vaš rad nije dovoljno vrednovan, ali u uvjetima skromnoga Proračuna Županije Posavske i općih uvjeta u kojima funkcioniramo, nastojimo prije svega održati financijsku stabilnost. Hvala na razumijevanju i ulaganju maksimalnih napora u posao koji obavljate, kazao je u čestitki predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić.

   

  Čestitku je uputio i resorni ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić

  -Želim Vam uputiti čestitku za Vaš i naš dan. Učitelji, nastavnici i profesori prenose svoja znanja djeci a to je posebno važna zadaća jer djeci od najranije dobi dajemo pečat koji im ostaje za cijeli život. Za takav posao, u kojem sam i sam sudjelovao, potrebno je puno strpljivosti i odgovornosti za rad s djecom. Hvala Vam na predanosti i zalaganju u obrazovanju i odgoju svakoga učenika, kazao je u čestitci ministar Pejić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti