Više

  Dan žalosti u BiH

  Najčitanije

  Vijeće ministara BiH proglasilo je petak, 20. studeni, Danom žalosti u Bosni i Hercegovini, zbog ubojstva dvojice vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u sarajevskom naselju Rajlovac.
  Sve zastave na institucijama BiH bit će spuštene na pola koplja, a sve sportske i zabavne manifestacije planirane za taj dan bit će prilagođene Danu žalosti.
  Vijeće ministara BiH najoštrije je osudilo napad u kojem su ubijena dva pripadnika Oružanih snaga BiH i uputilo izraze sućuti obiteljima ubijenih vojnika i Ministarstvu obrane BiH.
  Vijeće ministara BiH zatražilo je od Ministarstva sigurnosti da poduzme sve mjere i aktivnosti u suradnji sa svim sigurnosnim i policijskim agencijama na svim razinama vlasti radi prevencije i zaštite od terorizma.
  Vijeće ministara BiH naglasilo je da je terorizam globalna prijetnja i da zahtijeva zajedničko djelovanje na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine te pozvalo sigurnosne i policijske agencije u BiH da, sukladno svojim nadležnostima, koordinirano i zajednički rade, službena je informacija Vijeća ministara BiH.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti