Više

  Danas počela nastava u školama Županije Posavske

  Najčitanije

  ORAŠJE-Danas ( 01. 09.) počela je nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Županije Posavske. Školska 2015/2016.g. počela je za učenike tri posavske općine u sedam osnovnih i tri srednje škole. U prve razrede upisano je 255 učenika, dok je u prve razrede tri srednje škole upisano 317 učenika.

  Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Mario Pejić, danas je obišao nekoliko škola, te je u izjavi za medije naglasio:
  -Prema unaprijed utvrđenom nastavnom planu i programu za 2015. i 2016. godinu nastava je krenula jutros bez većih poteškoća u svim školama na području Županije Posavske. U sedam osnovnih i tri srednje škole upisano je oko 4300 učenika, od čega njih 2800 u osnovne škole i oko 1500 u srednje škole. Iako je prošlogodišnja poplava nanijela velike štete na školskim objektima na području naše Županije, većina njih, zahvaljujući brojnim donatorima, uspješno je obnovljena i nastava se može odvijati bez većih poteškoća. Koristim priliku da se ujedno zahvalim svima koji su pomogli u obnovi školskih objekata nakon poplava. I na kraju svim prosvjetnim djelatnicima i učenicima želim uspješnu novu školsku godinu, kazao je ministar Pejić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti