Više

  Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv COVID-19

  Najčitanije

  Zavod za javno zdravstvo Županije Posavske Orašje obavještava građane Županije Posavske da je uz prethodno pribavljenu suglasnost ministarstva zdravstva i socijalne politike ŽP i u suradnji sa domovima zdravlja u Županiji Posavskoj pokrenuo kratkoročni projekt: „Dani otvorenih vrata za cijepljenje protiv COVID-19“.

  Navedeni projekt se provodi s ciljem motiviranja građana Županije Posavske za cijepljenje protiv COVID-19, s ciljem podizanja što više stope procijepljenosti građana protiv COVID-19 i s ciljem ublažavanja posljedica 4. vala pandemije na području Županije Posavske.

  Projekt će se provoditi na području Županije Posavske svaki radni dan u periodu od 20.08.2021.-31.08.2021. godine u vremenskom intervalu od 08-14 sati ili do isteka zaliha cjepiva protiv COVID-19.

  Navedeni kratkoročni projekt podrazumijeva da se građani Županije Posavske i osobe koje imaju stalni radni odnos na području Županije Posavske mogu bez prethodne najave cijepiti prvom dozom cjepiva AstraZeneca, dakle bez prethodne najave i bez prethodne prijave na spisak za cijepljenje, tj. samo dolaskom u matični dom zdravlja, navodi se u priopćenju za javnost Zavoda za javno zdravstvo ŽP.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti