Devetnaesti molitveni pohod na Bobovac

Najčitanije

U subotu, 22. listopada 2022. godine, policijski i državni službenici i namještenici MUP-a Županije Posavske na čelu sa Ravnateljem generalnim inspektorom policije Miroslavom Živkovićem su sudjelovali u devetnaestom molitvenom pohodu na Bobovac, koji je organiziran od strane Vojnog ordinarijata, Ministarstva obrane BiH i Oružanih snaga BiH, kako bi zajedno s drugim sudionicima molili za domovinu Bosnu i Hercegovinu.
Službenici MUP-a Županije Posavske su se, zajedno s drugim sudionicima pohoda, okupili kod rijeke Bukovice podno Bobovca odakle su predvođeni vojnim kapelanima krenuli molitveno i pješice prema Bobovcu gdje je održano euharistijsko slavlje koje je predvodio nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić.
Nakon euharistijskog slavlja na platou kod rijeke Bukovice su pripadnici Oružanih snaga BiH i službenici MUP-a Županije Posavske tradicionalno su pripremili zajednički ručak za sve sudionike, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti