Više

  Edukacija poljoprivrednih proizvođača za vođenje poslovnih knjiga na vlastitom gospodarstvu

  Najčitanije

  Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske u prošloj 2016. godini započelo je aktivnosti u svezi edukacije poljoprivrednih proizvođača na temu osnovi registracije obrta i privrednih društava, kao osnovne karakteristike vođenja poslovnih knjiga za obrt i privredna društva s naglaskom „poljoprivredni obrt“.

  Temeljem plana i programa rada za 2017. godinu ovo Ministarstva započinje i svoje prvo predavanje odnosno obuku prijavljenih poljoprivrednih proizvođača s područja sve tri općine kao nastavak započetog prvog ciklusa u prošloj godini.

  Termini održavanja obuke su 22., 23. i 24. 02.2017. godine i to od 11,oo -13,00 sati u prostorijama nove Srednje škole u Orašju. Nositelj obuke je privredno društvo BSG Fincons d.o.o. Sarajevo i to s predavačima:

  1. Amra Rizvan, dipl.oec. certificirani računovođa i ovlašteni revizor i
  2. Edin Fehimović, dipl.oec. i ovlašteni procjenitelj.

  Prateći zakonsku regulativu odnosno nametnute obveze od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva prema našim poljoprivrednim proizvođačima i organiziranjem jedne ovakve obuke nastojimo smanjiti knjigovodstvene troškove našim poljoprivrednim proizvođačima poradi vođenja poslovnih knjiga za otvaranje obrta u poljoprivredi.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti