Edukacija poljoprivrednih proizvođača za vođenje poslovnih knjiga

Najčitanije

-Temeljem plana i programa rada za 2019. godinu Sektor poljoprivrede pri resornom Ministarstvu nastavlja u kontinuitetu pratiti poljoprivredne proizvođače koji su ušli u poljoprivredni obrt organiziranjem edukacije, a sve temeljem upita i određenih nejasnoća tijekom prošle godine. Edukacija poljoprivrednih proizvođača započela je tijekom 2016. godine i nastavljena je u kontinuitetu, a sve poradi poljoprivrednih proizvođača koji ostvaruju pravo na potporu veću od 6.000,00 KM tijekom godine i njihovu obvezu za osnivanjem poljoprivrednog obrta, stoji u obavijesti iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade ŽP.

Termini održavanja edukacije s temom „Edukacija poljoprivrednih proizvođača za vođenje poslovnih knjiga na vlastitom gospodarstvu – pitanja i odgovori su:

• 27.03.2018. godine od 11,00 do 15,00 sati u Odžaku (hotel Euro Odžak) i
• 28.03.2018. godine od 11,00 do 15,00 sati u Orašju u prostorijama nove Srednje škole u Orašju.

Nositelj obuke je BSG FINCONS Društvo za edukaciju i konsultacije d.o.o. Sarajevo s predavačima.

-Prateći zakonsku regulativu, odnosno nametnute obveze od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva prema našim poljoprivrednim proizvođačima i organiziranjem jedne ovakve obuke nastojimo biti na raspolaganju našim poljoprivrednim proizvođačima i odgovoriti na sve njihove upite u suradnji s njihovim knjigovođama kao i općinskim službenicima koji rade na registraciji RPG/RK pri matičnim općinama, navodi Manda Oršolić, pomoćnica ministra poljoprivrede u Sektoru za poljoprivredu.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti