Više

  EU4 BusinessRecovery objavio Javni poziv

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4BusinessRecovery, koji financiraju Europska unija i Savezna Republika Njemačka, objavljen je Javni poziv za sudjelovanje u programu tehničke potpore i dodjele bespovratnih sredstava u okviru mjere potpore investicijama u svrhu unaprijeđenja zaštite i sigurnosti na radu (uključujući mjere zaštite od COVID-19) u sektoru poljoprivrede u Bosni i Hercegovini.

  Kroz ovaj javni poziv, vrijedan 600 tisuća KM, Europska unija omogućit će sudjelovanje poslovnih subjekata u programu edukacije, tehničke i finansijske potpore vezano za zaštitu i sigurnost na radu. Nakon sudjelovanja u edukaciji i tehničkoj potpori projekta, poduzeća će biti kvalificirana za finansijsku potporu investicijama od 10000 do 30000 KM, koja će biti usmjerena na implementaciju preporučenih mjera za unaprijeđenje zaštite i sigurnosti na radu (uključujući COVID-19 mjere).

  Na javni poziv mogu se prijaviti obrti, poduzetnici, zadruge, mikro, mala i srednja poduzeća koja su registrirana najkasnije godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se primarnom poljoprivrednom proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda i sirovina. Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 15% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije. Javni poziv s pratećom dokumentacijom dostupan je direktno putem web stranice eu4business.ba.

  Svi zainteresovani za sudjelovanje u javnom pozivu prijave s potrebnom dokumentacijom trebaju dostaviti putem online platforme javnipoziv.undp.ba od 28.11.2022. do 23.12.2022. godine, navodi se u javnom pozivu.

  Javni poziv možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti