EU4AGRI-Javni poziv za mjeru potpore uvođenju inovacija i informacijsko-komunikacijskih tehnologija

Najčitanije

Projekt EU4AGRI objavljuje novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru potpore uvođenju inovacija i informacijsko-komunikacijskih tehnologija u poljoprivredno-prehrambeni sektor, vrijedan 1.3 milijuna KM. Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 30% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova koji se odnose na nabavku opreme i usluga. Dio budžeta projekta koji se odnosi na razvoj softverskog ili IoT rješenja u potpunosti snosi EU4AGRI projekt. Sufinanciranje mora biti novčano, te se učešće neke druge vrste neće uzimati u obzir.

Prijave se mogu podnijeti od 15. svibnja 2023. godine dok je krajnji rok 23.06.2023. godine do 15:00 sati. Prijave podnesene kroz druge kanale (pošta ili email) se neće uzeti u razmatranje.

Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici projekta javnipoziv.undp.ba u vremenskom periodu od 15.05.2023. do 15.06.2023. godine. Na sva pitanja koja stignu prije ili poslije navedenog roka se neće odgovarati, navodi se u javnom pozivu.

Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti