Više

  EU4Agri objavio Javni poziv

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4AGRI-Recovery, koji financira Europska unija, objavljen je novi Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru potpore investicijama za poboljšanje adaptacije na klimatske promjene u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u Bosni i Hercegovini, vrijedan 1 milijun KM.

  Cilj ovog Javnog poziva je jačanje otpornosti poslovnih subjekata u sektoru primarne poljoprivredne proizvodnje, investicijom u alate i tehnologije koji doprinose poboljšanju adaptacije na klimatske promjene. Kroz ovaj Javni poziv, Europska unija će podržati poljoprivredno-prehrambene poslovne subjekte koji žele svoje poslovanje učiniti otpornijim na klimatske promjene, s ciljem postizanja održive poljoprivrede, kontrolirane upotrebe prirodnih resursa i uvođenja dobrih praksi.

  Na javni poziv mogu se prijaviti obrti/samostalni poduzetnici, poljoprivredne zadruge, mikro, mala i srednja poduzeća koja se najkasnije dvije godine prije objave ovog Javnog poziva aktivno bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom.
  U okviru ovog Javnog poziva na raspolaganju je 1 milijun KM, a sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 30.000 KM do 300.000 KM (bez PDV-a) i mogu se koristiti samo za financiranje prihvatljivih troškova.

  Prijedlog projekta s potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti isključivo putem online platforme https://javnipoziv.undp.ba do 31. srpnja 2023. godine, do 15:00. Prijave podnesene kroz druge kanale (pošta ili email) se neće uzeti u razmatranje.
  Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici projekta javnipoziv.undp.ba u vremenskom periodu od 23.06.2023. do 21.07.2023. godine. Na sva pitanja koja stignu prije ili poslije navedenog roka se neće odgovarati, navodi se obavijesti.

  Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti