Više

  EU4Agri objavio Javni poziv

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4AGRI, koji financira Europska unija, objavljen je novi Javni poziv za mjeru potpore investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju. Javni poziv vrijedan je 2 milijuna KM, dok sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 40.000 KM do maksimalno 150.000 KM (bez PDV-a). Prihvatljive investicije uključuju nabavku traktora, strojeva i druge poljoprivredne mehanizacije za poljoprivrednike u BiH.
  Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 35% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije. Maksimalni iznos bespovratnih sredstava kroz mjeru potpore je 65% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije za sve sektore.
  Prihvatljivi podnositelji prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru mjere potpore mogu biti obrti/samostalni poduzetnici, zadruge i poduzeća.

  Prijave na ovaj javni poziv se mogu podnijeti od 10.01.2024. godine, te je krajnji rok za podnošenje prijava 20.02.2024. godine, do 15:00 sati. Prijave podnesene nakon isteka roka se neće uzeti u razmatranje, navodi se u Javnom pozivu.

  Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti