Više

  EU4AGRI objavio javni poziv i najavio informativne sesije

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4AGRI, koji financira Europska unija, objavljen je Javni poziv za mjeru potpore investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju. U okviru ovog javnog poziva na raspolaganju je 2 milijuna KM, a sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 20.000 KM do 200.000 KM. Za svaki projekt podnositelj prijave mora osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 30% ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije. Prihvatljivi podnositelji prijava za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru mjere potpore mogu biti obrti/samostalni poduzetnici, zadruge i poduzeća, navodi se u pozivu.

  Prijave se mogu podnijeti od 05.10.2023. godine, dok je krajnji rok za podnošenje prijava 20.11.2023. godine do 15:00 sati. Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

  U okviru trenutno otvorenog Javnog poziva za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, projekt EU4AGRI najavljuje održavanje informativnih sesija u 15 gradova Bosne i Hercegovine, u Orašju će se informativna sesija održati 27.9. (srijeda) u 13 sati u Školskom centru fra Martina Nedića. Više informacije možete pronaći ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti