Više

  Finalna smotra školskog programa „Projekt građanin-Ja građanin“

  Najčitanije

  Dana 21. i 22.svibnja učenici Srednje strukovne škole Orašje i Osnovne škole Vladimira Nazora iz Odžaka, članovi sekcije Civitas, u pratnji voditelja: prof. Biljane Babić, prof. Žakline Pirkl Ivanković i prof. Adnana Ahmetovića sudjelovali su na Finalnoj smotri školskog programa “Projekt građanin/Ja građanin” u Sarajevu, u organizaciji Obrazovnog centra za demokraciju i ljudska prava CIVITAS.
  Učenici su, kao pobjednici Županijskog natjecanja, koje je održano online krajem mjeseca travnja, pozvani na Finalnu smotru u Sarajevo gdje su prisustvovali završnom, revijalnom programu natjecanja – Finalnoj smotri u Velikoj Sali Parlamentarne skupštine u Sarajevu u subotu, 21.5.2022.godine te specijalnom programu za članove sekcija u nedjelju 22.5.2022. godine. Ovom prigodom učenicima su uručeni certifikati i nagrade.
  Teme pobjedničkih projekata su i ove godine bile zanimljive: Spolni odgoj i obrazovanje srednjoškolaca i Nedostatak volontiranja mladih u našoj sredini, a svakako treba pohvaliti i učenike Osnovne škole Braće Radića iz Domaljevca i Osnovne škole Antuna Gustava Matoša iz Vidovica koji su zauzeli drugo i treće mjesto u konkurenciji osnovnih škola, izvijestili su iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Županije Posavske.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti