Više

  Građevinski radovi na cestama u sve tri općine Županije Posavske

  Najčitanije

  Vlada Županije Posavske je u Proračunu za 2017. godinu planirala sredstva u grantu za izgradnju i rekonstrukciju cesta na prostoru Županije Posavske u ukupnom iznosu od 600.000,00 KM. Produžena građevinska sezona omogućila je da se trenutno izvode građevinski radovi na području sve tri općine Županije Posavske.

   

  -Na prostoru općine Domaljevac Šamac realizira se projekt asfaltiranja makadamskih cesta u naselju Grebnice i Domaljevac. Na području općine Odžak, pored asfaltiranja nekoliko dionica cesta, u tijeku je realizacija projekta “Uređenje središta Grada ”
  (II faza). Predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić obišao je neka od gradilišta
  Na prostoru općine Orašje realizira se projekt osvjetljavanja i izgradnja zaštitne ograde na prvoj dionice ceste “Obilaznica Orašje- Kostrč- Matići”. U cilju zaštite najviše ugroženih sudionika u prometu, pješaka i biciklista, u tijeku je izgradnja pješačko-biciklističke staze uz regionalnu cestu R463. Ukupna projektirana duljina navedenog objekta je 2000 m. U ovoj fazi se radi prva dionica duljine 950m. Staza ce biti od asfaltnog materijala, širine 2.50 m sa riješenom oborinskom odvodnjom i novom cestovnom rasvjetom sa štednim rasvjetnim armaturama, pojasnio je predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić nakon obilaska cestovnih gradilišta u Županiji Posavskoj.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti