Više

  Humanitarna akcija za zdravstvo Županije Posavske

  Najčitanije

  Ministar zdravstva, rada i socijalne politike u Vladi ŽP Damir Živković primio je predstavnike njemačkog bajkerskog udruženja „Biker-Brummi- Hilfe“ na čelu s predsjednikom dr.Hermannom Munzellom, Zlatka Blaževca predsjednika Udruge „Eurobiker Charity Croatia“ i predstavnike  MK Veterani Posavina s kojima je obišao zdravstvene ustanove u ŽP.Akcija je plod dugogodišnje suradnje Eurobajkera iz Hrvatske i podružnice Moto kluba Veterani Posavina. Eurobajkeri su najavili donaciju najpotrebnije opreme za Županijsku bolnicu u Orašju, te Domove zdravlja u Orašju, Odžaku i Domaljevcu.

  -Ovom ćemo akcijom povezati Orašje, Domaljevac i Odžak u BiH sa Šibenikom u RH. U okviru donacije bit će oprema ne samo za zdravstvo nego za škole i dječje vrtiće, jer smo u velikoj mjeri orijentirani na pomoć mlađim uzrastima, kazao je dr.Hermann Munzell.
  Ministar Živković je izrazio zadovoljstvo najavljenom donacijom koja bi, kazao je, – pomogla da se još bolje opreme sve zdravstvene ustanove i ukupno zdravstvo podigne na višu razinu.
  -Radi se o konvoju opreme od 18- 20 šlepera, vrijednosti blizu 2 milijuna eura. Veći dio bit će raspoređen u Posavini, a dio će biti usmjereno za Šibenik, pojasnio je predsjednik  Predrag Mišković, predsjednik Moto kluba Veterani Posavina.

  Prijem za goste u Vladi Županije Posavske

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti