Više

  Isporučeno sanitetsko vozilo Domu zdravlja Odžak

  Najčitanije

  Ministar zdravstva i socijalne politike Županije Posavske Damir Živković uručio je ključeve sanitetskog vozila za Dom zdravlja Odžak kao što je i najavljeno pri uručivanju ključeva sanitetskog vozila Domu zdravlja Orašje.

  U izjavi za medije ministar Živković i ravnatelj DZ Odžak Ivan Ivić su uz ostalo istaknuli:
  -Sukladno odluci Vlade Županije Posavske sa sjednice koja je održana krajem prošle godine, a kojom je izdvojen ukupan iznos od 210.000,00 KM za nabavku dva sanitetska vozila za potrebe DZ Orašje i DZ Odžak, ravnatelju DZ Odžak uručili smo ključeve jednog vozila. Iskoristili smo prigodu da posjetimo prostorije DZ Odžak te da se uvjerimo da se radi na stalnom poboljšanju kvaliteta zdravstvenih usluga u ovoj ustanovi. Imajući u vidu da je financijsko stanje DZ Odžak stabilno istaknuli smo namjeru Ministarstva zdravstva i socijalne politike te Vlade Županije Posavske za daljnjim ulaganjima u opremu. Naime, u skorije vrijeme očekujemo i realizaciju ugradnje dva nova lifta u DZ Odžak, a za koje je Vlada Županije Posavske izdvojila 70.000,00 KM, kazao je ministar Živković.

  -Svaki projekt koji se realizira u DZ Odžak je od velikog značaja kako za samu ustanovu tako i za naše pacijente. Zato bih se prije svega zahvalio Vladi Županije Posavske na čelu s predsjednikom Đurom Topićem i Ministarstvu zdravstva i socijalne politike Županije Posavske na prepoznavanju potrebe i financijskoj pomoći u nabavci sanitetskog vozila. Ovo vozilo će uvelike olakšati pravovremenu reakciju na potrebe naših pacijenata, ali i pružiti sigurnost u prijevozu do odredišta. S ministrom Damirom Živkovićem obišli smo prostorije naše ustanove i razgovarali o započetim projektima, ali i o projektima koje je potrebno u što skorije vrijeme započeti kao i o opremi koju je potrebno obnoviti. Ovakvi razgovori bude optimizam i stoga se radujem budućoj suradnji, kazao je ravnatelj Ivić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti