Više

  Isporuka ultrazvuka Županijskoj bolnici u Orašju

  Najčitanije

  Dana 08.07.2020. godine u prostorijama UNDP-a u Sarajevu, predstavnici UNDP-a, zajedno sa predstavnicima Veleposlanstva Kraljevine Norveške uručili su Županijskoj bolnici u Orašju ultrazvučni aparat, koji je isti dan stavljen u funkciju.

  Sredstva za ultrazvuk je izdvojilo Veleposlanstvo Kraljevine Norveške, a nabavljen je od strane UNDP-a. Ovaj aparat omogućit će ranu dijagnostiku virusa COVID-19, te će biti korišten i za druge potrebe ove bolnice.

  Uređaj je uručila Siri Andersen otpravnica poslova u veleposlanstvu Kraljevine Norveške, te Ognjen Grujić programski menadžer u Veleposlanstvu. Uz njih bili su prisutni i predstavnici UNDP-a Sukhrob Khoshmukhamedov, zamjenik rezidentne predstavnice i gdin. Edis Arifagić, šef programa za lokalni razvoj te Damir Živković ministar zdravstva i socijalne politike u Županiji Posavskoj i Franc Kljajić direktor Ureda za razvoj i europske integracije.

  Ministar zdravstva i socijalne politike je u ime Vlade Županije Posavske uručio zahvalnice predstavnicima ambasade Kraljevine Norveške na svemu do sada učinjenom za područje Županije Posavske u borbi protiv koronavirusa.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti