Više

  Izaslanstvo Vlade ŽP u Ministarstvu zdravstva RH

  Najčitanije

  U prostorijama Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske danas (13.02.) ministar Vili Beroš primio je izaslanstvo Vlade Županije Posavske u kojem su bili: predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić, ministar zdravstva i socijalne politike ŽP Damir Živković, ravnatelj Županijske bolnice Orašje prim. dr. med. Perica Jelečević i ravnatelj Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske Josip Vidović.

  Razgovori su vođeni o nastavku suradnje zdravstvenih ustanova s naglaskom na povećanje limita za liječenje pacijenata s područja Županije Posavske u Republici Hrvatskoj, nastavku edukacije liječničkog osoblja, sufinanciranju i nabavi opreme za zdravstvene ustanove, uključivanju u program prekogranične suradnje sa zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj i omogućavanju sistematskih pregleda za pripadnike HVO-a u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar.

  Tijekom sastanka ravnatelj Županijske bolnice u Orašju dr. Jelečević uručio je Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske Plaketu za doprinos u radu Ratne bolnice Tolisa i razvoju Županijske bolnice Orašje.

  -Obećan je nastavak potpore stanovništvu Županije Posavske u liječenju u bolnicama u Slavoniji i Zagrebu. Neće izostati ni pomoć Županijskoj bolnici Orašje u edukaciji kadrova kao i opremi. Nastavljaju se sastanci na kojima će se konkretizirati smjernice takve pomoći, izjavio je nakon sastanka predsjednik Vlade ŽP Topić.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti