Više

  Izmjene javnih poziva Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja

  Najčitanije

  Sukladno programskim aktivnostima u 2021. godini, a na temelju točke VI. Odluke Vlade Županije Posavske o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2021. godinu na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 4/21, 12/21) i na poziciji Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 4/21), Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja objavljuje Izmjenu Javnih poziva za korištenje financijskih sredstava na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga i Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

  Tekstove Izmjene Javnih poziva možete preuzeti ovdje:

  Izmjene Javnih poziva mogu se preuzeti na službenoj stranici Vlade Županije Posavske. Isti će biti objavljeni na oglasnim i web stranicama:
  -općinskih uprava Domaljevac-Šamac, Odžak i Orašje,
  -udrugama poduzetnika i obrtnika na području Županije Posavske.

  Sve informacije u vezi sa Javnim pozivima se mogu dobiti na telefone Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske: 031/762-706 i 031/717-081, te na mail: gospodarstvo@zp.gov.ba

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti