Više

  Javni oglas o održavanju javne rasprave na Nacrt Prostornog plana ŽP za razdoblje 2019.-2039. u Domaljevcu

  Najčitanije

  Ovim javnim oglasom, Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja izvješćuje zainteresiranu javnost, pučanstvo, pravne i fizičke osobe, javna tijela uprave, javna poduzeća, javne ustanove i sve ostale subjekte sa područja općine Domaljevac-Šamac, da će se dana 22.02.2022. godine (utorak) održati javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Županije Posavske za razdoblje 2019. – 2039. godina.

  JAVNA RASPRAVA ĆE SE ODRŽATI U ZGRADI OPĆINSKE UPRAVE DOMALJEVAC – ŠAMAC, SALA ZA SJEDNICE OPĆINSKOG VIJEĆA, SA POČETKOM U 11º° SATI.

  Nacrt plana je Zaključkom Skupštine Županije Posavske, broj: 01- 45 -94-3/21 od 14.12.2021. godine), upućen u javnu raspravu i javni uvid. Grafika i tekstualni dio Nacrta plana se može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Vlade Županije Posavske, www.zupanijaposavska.ba. u sekciji Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja.

  Javnu uvid je službeno počeo 05.01.2022. godine i trajat će do 06.04.2022. godine, svakog radnog dana od 9°º sati do 15º° sati na sljedećim lokacijama:
  a) u općini Orašje, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Orašje,
  b) u općini Odžak, mjesto izlaganja Centar za kulturu i
  c) u općini Domaljevac -Šamac, mjesto izlaganja Šalter sala općinske uprave Domaljevac -Šamac

  Na lokaciji izloženog grafičkog i tekstualnog dijela Nacrta Plana, u sve tri općine Županije Posavske, dostupna je Knjiga sa numeriranim stranicama, u koju se mogu upisati očitovanja, primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Plana.

  Poziva se zainteresirana javnost da sudjeluje u javnoj raspravi, kako bi svojim prijedlozima doprinijeli izradi što kvalitetnijeg Prostornog plana Županije Posavske.

  M I N I S T A R
  Dragutin Živković, dipl.ing.stroj.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti