Više

  Javni poziv Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta

  Najčitanije

  Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv za kreditno-jamstveni programa za mikro, mala i srednja poduzeća, obrte i ostale samostalne gospodarske djelatnosti na području Federacije Bosne i Hercegovine.

  Cilj programa je pružanje potpore pokretanju novih poslovnih aktivnosti, rastu i razvoju postojećih mikro, malih i srednjih poduzeća, obrta i ostale samostalne gospodarske djelatnosti, povećanju konkurentnosti, integraciji inovacija u poslovanju i očuvanju postojećeg stupnja zaposlenosti, te kreiranje novih radnih mjesta.

  Program osigurava lakši pristup kreditnim sredstvima za mikro, mala i srednja poduzeća, obrte i ostale samostalne gospodarske djelatnosti u svim gospodarskim sektorima, osim za djelatnosti koje su navedene u Poglavlju 1. pod e), ovog Programa. Sredstva su namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima, obrtima i ostale samostalne gospodarske djelatnosti kako je opisano u Poglavlju 3. ovog Programa, a koji imaju otežan pristup kreditnim sredstvima zbog većeg rizika, izazvanog poremećajima likvidnosti i/ili nedostatku adekvatnog kolaterala, navodi se u obavijesti Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

  Javni poziv možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti