Više

  Javni poziv u okviru projekta EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery

  Najčitanije

  U okviru projekta EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery koje financiraju Europska unija i Savezna Republika Njemačka, u ponedjeljak, 19. prosinca 2022. godine, objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu potpore start-up tvrtkama u poljoprivredno-prehrambenom sektoru u Bosni i Hercegovini.
  Kroz ovaj Javni poziv, Europska unija će omogućiti razvoj poduzetničkih ideja, kroz sveobuhvatni paket tehničke i financijske potpore.

  Na ovaj Javni poziv moći će se prijaviti fizička lica, te samostalni poduzetnici/obrti, i poduzeća koji su registrirani manje od godinu dana prije objave ovog Javnog poziva i bave se preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili primarnom poljoprivrednom proizvodnjom u BiH. U okviru ovog Javnog poziva na raspolaganju su 1,3 milijuna KM, a sredstva potpore po jednoj prijavi mogu iznositi od 20.000 KM do 80.000 KM.

  Javni poziv je objavljen 19. prosinca 2022. godine, a krajnji rok za prijavu je 17. veljače 2023. godine, do 15:00 sati, navodi se u javnom pozivu.

  Javni poziv s pratećom dokumentacijom možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti