Više

  Javni poziv za dugoročno financiranje projekata putem dodjele kredita

  Najčitanije

  Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske izvješćuje gospodarska društva iz oblasti industrijske proizvodnje da je u tijeku javni poziv Federalnog Ministarstva energije, rudarstva i industrije za kandidovanje Programa utroška sredstava trajnog revolving fonda kod Union banke d.d. Sarajevo, za dugoročno financiranje projekata putem dodjele kredita za 2016. godinu.

  -Javni poziv se odnosi na ona gospodarska društva čija je primarna djelatnost definirana djelatnostima proizvodnje u sljedećim sektorima industrijske proizvodnje: metalna, elektro i automobilska industrija, industrija građevinskog materijala, proizvodnja obuće, kože, odjeće i tekstila, drvna, papirna i grafička industrija, kemijska, industrija gume i plastike i farmaceutska te namjenska industrija i to sa najmanje 20 uposlenih, pojašnjava Mirzeta Topolović, pomoćnik ministra.

  Javni poziv se vodi kao trajni otvoreni poziv odnosno do utroška sredstava, a najkasnije do dana usvajanja  Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2017-u  godinu.

  Sve informacije vezane za javni poziv kao i tekst samog javnog poziva, izvijestili su resornog županijskog ministarstva,  mogu se naći na stranici Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

  Javni poziv

   

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti