Javni poziv za obrte/samostalne poduzetnike i poduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH

Najčitanije

GIZ BiH u okviru projekta „EU4Business Recovery“, kojeg sufinanciraju Europska unija i Vlada SR Njemačke poziva obrte/samostalne poduzetnike i poduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, da se prijave na Javni poziv za BESPLATNU TEHNIČKU PODRŠKU za unapređenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.

Cilj ovog Javnog poziva je jačanje vidljivosti u digitalnoj sferi poslovnih subjekata u sektoru turizmau cijeloj Bosni i Hercegovini, investicijom u digitalne alate i tehnologije koji posljedično doprinose poboljšanju poslovanja.

Na javni poziv mogu se prijaviti obrti/samostalni poduzetnici i poduzeća koja vrše turističku djelatnost kao što su hoteli i smještajni objekti, turističke agencije, restorani, i seoska domaćinstva koja pružaju usluge vezane uz turizam.

Benefiti:
-Dvodnevna radionica za sve odabrane subjekte za temu korištenja digitalnih alata/kanala u turizmu nakon čega će poduzeća dobiti certifikate
– Analiza trenutnog stanja digitalne vidljivosti poduzeća i stvaranje strategije ovisno o potrebama poslovnog subjekta,
-Savjetovanje i vodič za prezentaciju poslovnog subjekta: Online reputacija, Društvene mreže, Alati/Kanali za prodaju i prezentaciju, web stranica i pozicioniranje na pretraživačima, Storytelling & kreiranje sadržaja.

Svi zainteresirani su pozvani da podnesu svoje prijave sukladno pravilima popunjavanja i dostave prijave. Prijave na projekat potrebno je izvršiti popunjavanjem online forme na linku: https://forms.gle/1NKShfthYK2T9c8d7 do 3.9.2023. godine.
Prijave se podnose isključivo putem online forme te dostavljanje prijava u bilo kojoj drugoj formi (email, pošta i ostalo) neće biti uzeto u razmatranje.

Stručni tim će izvršiti pregled prijava te će odabranih 20 poduzeća koji će dobiti stručnu tehničku pomoć u narednom periodu.

Javni poziv možete preuzeti ovdje.

spot_img
spot_img

Posljednje obavijesti