Više

  Javni poziv za potporu novom zapošljavanju u IT tvrtkama

  Najčitanije

  U okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)” koji implementira razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BIH), a koji je financiran od strane Vlade Kraljevine Norveške, objavljuje se “Poziv malim i srednjim poduzećima iz softverske industrije za iskazivanje interesa za podrškom na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuka za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage u 2021. godini”.

  Cilj ovog poziva za izražavanje interesa je da se identificiraju projekti kojima će se pružiti potpora, u okviru raspoloživih sredstava, za unapređenje tehnološke opremljenosti, projekti koji će se odnositi na prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage te kombinirani projekti prekvalifikacije i dokvalifikacije radnika i investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, a koje će implementirati odabrani korisnici javnog poziva.

  Pravo na iskazivanje interesa po osnovu ovog javnog poziva imaju IT tvrtke koje su registrirane ili imaju registriranu ispostavu ili poslovnu jedinicu na području sljedećih JLS: Banja Luka, Doboj, Gradiška, Modriča, Orašje, Odžak, Tešanj, Žepče i Sarajevo.

  Krajnji rok za podnošenje prijava je ponedjeljak, 29. travanj 2021. godine do 17:00 sati, što potvrđuje datum na otpremnici, poštanski žig ili priznanica. Prijave se mogu dostaviti i osobno. Prijave podnesene nakon isteka roka se neće uzeti u razmatranje, navodi se u javnom pozivu.

  Javni poziv i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti