Više

  Javni poziv ženama za sudjelovanje u programu “Moja poslovna ideja, moja šansa“

  Najčitanije

  TPO Fondacija Sarajevo danas (21.09.) je objavila Javni poziv ženama s područja općina Orašje, Domaljevac-Šamac i Donji Žabar za sudjelovanje u programu “Moja poslovna šansa, moja ideja”, edukacija o osnovnim principima pripreme i dizajniranja poslovnog plana. Program se realizira uz potporu Norveške vlade u okviru projekta “Ekonomska stabilnost žena kao doprinos izgradnji mira u zajednici”.

  Projekt će se provoditi od listopada ove do kraja kolovoza iduće godine. Kroz 10 mjeseci trajanja, obuhvatit će nekoliko ključnih aktivnosti :1) edukaciju žena o pripremi i provedbi poslovnog plana, 2) selekciju najboljih ideja i projekata, 3) edukaciju o mirovnom aktivizmu, 4) dodjelu grantova ženama i 5) promocija rezultata.
  U planu su tri dvodnevna treninga za 50-ak neuposlenih i žena s neredovnim prihodima, do 45 godina starosti, na kojima će se educirati o izradi i provedbi vlastitog plana. Sudionice će biti podijeljene u 3 grupe po mjestu stanovanja, a o točnom terminu i mjestu održavanja bit će pravodobno informirane. Za sudjelovanje u projektu javiti se do 05.10.2015.g kod lokalnih koordinatorica: Mandice Živković ( kontakt : 063 969 775, e-mail mandicaT9@net.hr) i Eldine Kukuljević (kontakt : 063 863 149, e-mail eldina_kukuljevic@outlook.com).

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti