Više

  Javni pozivi Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH

  Najčitanije

  Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Federacije Bosne i Hercegovine objavio je dva javna poziva:

  -Javni poziv za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba s invaliditetom u 2024. godini
  Predmet Javnog poziva je raspodjela sredstava Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u ukupnom iznosu od 6.000.000,00 KM za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje i samozapošljavanje osoba s invaliditetom u 2024. godini. Javni poziv ostaje otvoren 45 dana od dana objavljivanja, zaključno s 12.04.2024. godine.

  -Javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti osoba s invaliditetom u 2024. godini
  Predmet ovog Javnog poziva je izbor programa održivosti zaposlenosti osoba s invaliditetom koji će sudjelovati u raspodjeli sredstava Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom za financiranje/sufinanciranje programa u 2024. godini. Ukupan iznos sredstava koja se dodjeljuju po ovom Javnom pozivu je 3.950.000,00 KM. Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja, a zaključno s 28.03.2024. godine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti