Više

  Javni pozivi Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja

  Najčitanije

  Ministarstvo gospodarstva i prostornog uređenja ŽP sukladno programskim aktivnostima, planiranim za 2018. godinu, a na temelju Odluke o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2018. godinu na poziciji „Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga“ („Narodne novine Županije Posavske, broj: 3/18), objavljuje javne pozive za korištenje financijskih sredstava na poziciji „Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga“.

  Tekstovi javnih poziva mogu se preuzeti ovdje:

  -Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu (refundaciju) nepovratnih sredstava kao podrška novoosnovanim obrtima;

  -Javni poziv za prikupljanje prijava privatnih poslodavaca za financiranje upošljavanja neuposlenih osoba;

  -Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za dodjelu (refundaciju) nepovratnih financijskih sredstava namijenjenih regresiranju kamata na investicijske kredite i kredite za nabavku obrtnih sredstava;

  -Javni poziv za prikupljanje zahtjeva privatnih poslodavaca za subvencioniranje troškova prekvalifikacije, dokvalifikacije i specijalizacije i

  -Javni poziv za odabir korisnika nepovratnih financijskih sredstava namijenjenih sufinanciranju nabavke osnovnih (stalnih) sredstava.

  Tekstovi javnih poziva mogu se preuzeti i na službenim stranicama i oglasnim pločama općinskih uprava Odžak, Orašje, Domaljevac–Šamac.
  Sve informacije u vezi sa Javnim pozivom se mogu dobiti na telefone Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja: 031/762-706 i 031/ 717 -081.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti