Više

  Javni pozivi Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja

  Najčitanije

  Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja sukladno programskim aktivnostima, planiranim za 2020. godinu, a na temelju Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2020. godinu na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske, broj: 3/20, 05/20, 6/20, 7/20, 9/20, 10/20) i Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2020. godinu na poziciji Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 10/20), objavljuje javne pozive za korištenje financijskih sredstava na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga i Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

  Tekstovi javnih poziva mogu se preuzeti ovdje:

  Sastavni dio Javnih poziva su i sljedeći prilozi:

  Javni pozivi i prilozi mogu se preuzeti na službenoj stranici Vlade Županije Posavske. Isti će biti objavljeni na oglasnim i web stranicama:
  -općinskih uprava Domaljevac–Šamac,Odžak i Orašje,
  -udrugama poduzetnika i obrtnika na području Županije Posavske.

  Sve informacije u svezi sa Javnim pozivima se mogu dobiti na telefone Ministarstva: 031/762-706 i 031/ 717 -081 ili upitom na e-mail: gospodarstvo@zp.gov.ba.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti