Više

  Javni pozivi Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja ŽP

  Najčitanije

  Sukladno programskim aktivnostima u 2024. godini, a na temelju točke II. Odluke Vlade Županije Posavske o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2024. godinu na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 4/24) i na temelju točke III. Odluke Vlade Županije Posavske o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih Proračunom Županije Posavske za 2024. godinu na poziciji Kapitalni grant jedinicama lokalne samouprave za razvoj poduzetničke infrastrukture („Narodne novine Županije Posavske“, broj: 6/24), Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja objavljuje Javne pozive za korištenje sredstava na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga i Kapitalni grant jedinicama lokalne samouprave za razvoj poduzetničke infrastrukture.
  Tekstove Javnih poziva možete preuzeti ovdje:

  Sastavni dio Javnih poziva su i sljedeći prilozi:

  Javni pozivi i prilozi mogu se preuzeti na službenoj stranici Vlade Županije Posavske. Isti će biti objavljeni na oglasnim i web stranicama:
  -općinskih uprava Domaljevac-Šamac, Odžak i Grada Orašje,
  -udrugama poduzetnika i obrtnika na području Županije Posavske.
  Sve informacije u vezi sa Javnim pozivima se mogu dobiti na telefone Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja Županije Posavske: 031/762-706 i 031/717-081, te na mail: gospodarstvo@zp.gov.ba
  Na Javne pozive se možete prijaviti zaključno sa 4.7.2024. godine.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti