Više

  Javni pozivi sufinanciranja zapošljavanja

  Najčitanije

  U organizaciji Službe za upošljavanje Županije Posavske u tri općine Županije Posavske održana su predstavljanja Javnog poziva za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2020. godine kojeg implementira Federalni zavod za zapošljavanje. Skupovima je bio nazočan i ministar gospodarstva, rada i prostornog uređenja Dragutin Živković. Program zapošljavanja prezentirali su direktor službe za upošljavanje Luka Jurić te općinski mjerodavni djelatnici. Tijekom sastanka prezentirane su bitne smjernice Programa, izmjene u odnosu na prethodnu godinu te način apliciranja, a odgovarano je i na pitanja gospodarstvenika.

  Javni poziv za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2020 (osim za mjeru Tražim poslodavca 2020 koja će biti otvorena naknadno) i Javni poziv za sudjelovanje u Programu sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2020. biti će objavljeni 28.02.2020. godine na web portalu Federalnog zavoda za zapošljavanje.
  Poslodavci koji namjeravaju aplicirati za poticajna sredstva moraju se prethodno registrirati na web portalu Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba).

  Javne pozive možete preuzeti ovdje.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti