Više

  Juniori HOK Domaljevca osvojili titulu federalnog odbojkaškog prvaka

  Najčitanije

  Završnica odbojkaškog natjecanja za juniorskog prvaka F BiH odigrana je u protekla dva dana (11. i 12. 05.) u sportskoj dvorani u Orašju. Bila je u znaku mladih odbojkaša HOK Domaljevca koji su zasluženo osvojili prvo mjesto i postali prvaci Federacije. Kapetan HOK Domaljevca Ivo Ivić proglašen je za najboljeg igrača turnira i nagrađen novčanom nagradom.

  Na završnoj svečanosti pokal i medalje igračima i stručnom stožeru ekipe HOK Domaljevac uručio je Đuro Topić predsjednik Vlade Županije Posavske. Nagrade drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi uručili su Stjepan Piljić načelnik općine Domaljevac Šamac i Vlado Blažanović predsjednik HOK Domaljevac. Drugo mjesto osvojila je Gradina-Herceg, treće Kakanj, dok je ekipa Olova poražena u sve tri utakmice.

  Posavina se još jednom potvrdila kao najbolji rasadnik vrsnih odbojkaša i, što je još važnije, mladih koji svoje slobodno vrijeme poklanjaju zdravom načinu života. Ovaj veliki uspjeh je ogledalo dugogodišnjeg odličnog rada trenera Zlatka Ivića s mladim igračima i svojevrsno priznanje upornosti i ustrajnosti uz minimalna sredstva. Trener Ivić i predsjednik kluba Vlado Blažanović izražavaju zadovoljstvom uspjehom kluba i ističu, to je uspjeh posavske odbojke i odbojkaša domaljevačko-oraškog područja koji su u svim klupskim kategorijama.

  spot_img
  spot_img

  Posljednje obavijesti